ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN TILAUKSIIN!

Search Site

Käytetyt korut

Käytetyn korun ostaminen on hyvää kierrätystä. Sen lisäksi säästyy vielä rahaa muuhun käyttöön, sillä caratia.fi verkkokaupassa myytävät korut ovat usein todella paljon edullisempia verrattuna uuden ostamiseen. Pystymme myymään ne edullisemmin, sillä ostamme korut suoraan kuluttajilta ja kunnostamme ne omalla työvoimalla.

Caratia ja KultaRahaksi ovat yhdistäneet voimansa ja ovat nyt samaa yritystä. KultaRahaksi ostaa kuluttajilta kultaa, hopeaa ja koruja. Caratialla on omaa valmistusta ja myy KultaRahaksin ostamia käytettyjä koruja.

Suurin osa KultaRahaksi:n ostamista koruista päätyvät sulatettavaksi ja siten kierrätettäväksi uusiksi koruiksi tai lääketieteellisen käyttöön. Caratia.fi verkkokauppaan poimimme sellaiset hyväkuntoiset korut, jotka mielestämme ansaitsevat uuden omistajan. Kriteereinä ovat korun kauneusarvo ja harvinaisuus. Koska KultaRahaksi ostaa koruja erilaisilta ihmisiltä, niin valikoimamme on hyvin monipuolinen. Korun myyjä on ehkä ostanut korun ulkomaanmatkalta tai koru on niin vanha, että samalaista korua ei ole enää tuotannossa. Useassa tapauksessa voi olla niin, että täysin samanlaista korua ei Suomesta löydy. Osa koruista ovat myös uniikkikoruja, joita on valmistettu vain yksi kappale.

Kultasepän uudistamat korut

Olemme kunnostaneet kaikki verkkokaupasta löytyvät Kullasta valmistetut timanttikorut. Kultaseppämme on poistanut niistä mahdolliset kaiverrukset ja kiillottanut korun lähes uuden veroiseksi. Sen jälkeen korutyöntekijämme on puhdistanut korun huolellisesti.

Kultasepän kunnostamat korut

Kultaseppä on poistanut mahdolliset kaiverrukset, mutta ei ole kiillottanut koruja. Tämä sen takia, että korun iän mukana tullut patina saisi näkyä. Yleensä nämä korut ovat ns. vintage-koruja, joita emme halua käsitellä liian voimakkaasti. Korutyöntekijämme on lopuksi vielä puhdistanut korun huolellisesti.

Back to top